+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

  Click here to go to the first Trove Team post in this thread.   Thread: Question about modding

  1. #1
    Senior Member Taco_Tamer's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Tameus Isles
    Posts
    510

    Question about modding

    Originally posted in mods section but I wanted a faster reply, so i moved it here.

    Is it possible to use a different animation rig for the Revenant's spectre? Like, say, replacing it with a Biped enemy's animations than having a Wraith's

  2. #2
    Senior Member killerpirate02's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    a place with video games and stuff
    Posts
    2,783
    you can't mod animations.
    Yo, help out one of my friends. use this code if you're under mastery rank 20
    Z963LZEHGE7RFHFRF9Z2
    apply it here:

  3. #3
    Senior Member Taco_Tamer's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Tameus Isles
    Posts
    510
    ah, well damn.

  4.   Click here to go to the next Trove Team post in this thread.   #4
    Developers
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1,733
    Unlikely at this point. We can swap blueprints but entire rigs.

  5. #5
    Senior Member Taco_Tamer's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Tameus Isles
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by Avarem View Post
    Unlikely at this point. We can swap blueprints but entire rigs.
    uh, did you mean to say more or did you misspell something?

  6.   This is the last Trove Team post in this thread.   #6
    Developers
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1,733
    Nah I said what

  7. #7
    Senior Member Taco_Tamer's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Tameus Isles
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by Avarem View Post
    Nah I said what
    I am now severely confused

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    earth
    Posts
    621
    hahaha funny avarem sounds like something id do js

    ign:baalaya
    mastery 300

  9. #9
    Senior Member Tribe's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Louisiana
    Posts
    323
    Quote Originally Posted by Avarem View Post
    Nah I said what

  10. #10
    Senior Member CarlZalph's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    363
    Quote Originally Posted by Avarem View Post
    Unlikely at this point. We can swap blueprints but entire rigs.
    "Unlikely at this point. We can swap blueprints around, but not entire rigs."

    Blueprints being the models, and the rigs having the animations/skeletons/etc.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts