+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Bug within a mount mod I'm trying to create (offset)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    3

    Unhappy Bug within a mount mod I'm trying to create (inverted) - SOLVED

    So basically, I'm not the kind of person to ask for help: I try to resolve my problems myself. However, this time, I cannot


    I tried to modify the model of Fulguras, everything works properly, but when I launch the game, the model is totaly buggy:
    • The head glitches in the body
    • The end of the tail seems inverted
    • The part 1 and part 2 wings are offseted
    Any idea of how to fix it? I just changed the colors to white and blue, didn't add anything. I also made sure to keep the fushia block


    20181222133411_1.jpg
    20181222133417_1.jpg
    20181222133420_1.jpg
    20181222133422_1.jpg

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    3
    It actually looks like it inverts every parts (it also does that to another model I just tried to change)
    The head, the arms, the body, the legs and the tail are inverted.


    20181222155539_1.jpg

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    3
    Bruh I figured it out by myself
    IF IT HAPPENS TO YOU: download the latest version of Zoxel! You can always use the mirror tool (CTRL + L) to "repair" the mods where everything is inverted!
    Hope this helps!

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts