+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: Glyph launcher maybe support the new Steam Proton?

  1. #11
    Oh wow. It works! Bonus updated (read: more secure) glyph, too.

    Directx works, too! Yippie! ETA: it's not dx11? (Was wondering if I were having a problem with vulkan.)

    (And for those reading after, it's chmod 0444)

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    12
    idk if it works with lutris but does 100% work with steam proton

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    3
    Thank you much more easy.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    2
    Can someone help me?
    When i open Trove it stuck on black screen

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by Haale View Post
    Can someone help me?
    When i open Trove it stuck on black screen
    are you on linux? and using proton?

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    2
    So, i just saw this post and used the MinOS workaround. Glyph launcher works but Trove does not? I fired up Trove and it gve me an error message in Deutsch. I looked at logs but i don't really understand them. Also what Proton version you are on? I used 3.7-3 stable. 3.7-5 beta did not work for me.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    6
    Waiting for official linux support

    IGN: TyiLink | Mastery: 470+

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Radioplays View Post
    are you on linux? and using proton?
    Yes, help me plz

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by yusdacra View Post
    So, i just saw this post and used the MinOS workaround. Glyph launcher works but Trove does not? I fired up Trove and it gve me an error message in Deutsch. I looked at logs but i don't really understand them. Also what Proton version you are on? I used 3.7-3 stable. 3.7-5 beta did not work for me.
    i used 3.7-4, my files are not from windows, i downloaded all the files again threw the steam linux client itself; Not threw lutris or threw windows. also i don't have any other special workarounds or anything... The game just works with the minOS workaround, ill do some testing here soon if i can find anything. Stay tuned

  10. #20
    Quote Originally Posted by Haale View Post
    Yes, help me plz
    Does your video card support OpenGL 4.5? If not, try directx. (in Steam/steamapps/compdata/Trove'sgamenumber/pfx/ you should be able to find the Trove settings, like usual....you can change the settings there for which renderer it uses.)

    Does Trove work with regular WINE?

    If neither of these work, then it might be this bug: https://github.com/ValveSoftware/Proton/issues/1067 Does Trove work, if you switch to the default, instead of Proton 3.7-5?

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts