+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Plasma Sponge Bug

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3

    Angry Plasma Sponge Bug

    crafted around 500 sponges and thought i was getting the plasma but after 500 clicks or so I checked my inv and had 0 plasma to craft the plasma condensers ???? Why ?? I tried relogging hoping its a visual bug or something but i legit lost 500 of them .

  2. #2
    Senior Member Spirare's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Somewhere
    Posts
    1,539
    Are you sure you don't have the plasma sponges anymore?

    Also, did you check your building inventory? That's where plasma goes.
    ~~IGN: Spirare~~
    ~~ Main class: Dracolyte | Power Rank: 22,085 | Mastery: 374 ~~
    ~~ Clubs: Trove Wikia | ~~
    ~~ Dragons: 22/38 | 3/3 ~~

  3. #3
    Did you also have at least 1 free slot in your build inventory? I made this mistake before, and lost around 1k sponges like this.
    IGN: LeCanardDeBagdad

    Main ice sage with 23.6k pr, knight 23k pr. Both built as dps.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Problem solved apparently I didnt have enough space in my building inventory and lost sponges because of that which still sucks and I think needs to be changed thank you for taking the time to help me

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Thank you this helped me out a lot

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts