PDA

View Full Version : Old dust



Medont
11-30-2018, 11:58 AM
Why is there no old dust in the new world? now we need to go to the old u9 nobody needs? Do you even play your game? How do you see this on the live server?

Nyan_Cat
11-30-2018, 06:23 PM
And you, do you?
The Geode Surface is like an Elemental world. I see nothing wrong about the other dust and the dust from now.


Why is there no old dust in the new world? now we need to go to the old u9 nobody needs?
Why you bother then? It's so contradictory what you are saying... You want dust from other world to drop in Geode but you are at the same time saying you don't need to go in Fire/Air/Water world...

fruitie
11-30-2018, 07:02 PM
New content only gives new stuff? Mind blown. Having said that, I am quite underwhelmed after they overhyped how they wanted to make u10 something unique and worth waiting 2.5 years for. It really isn't worth the wait.

drbubblesps4
11-30-2018, 09:15 PM
I think what he is saying, and I agree, is the old worlds need a u10 level as well. That way you can play u10 in which ever world you want.

Lunar
11-30-2018, 09:21 PM
We're in the 2nd movie of a trilogy, Geode's u10 stands alone before ???, then other ubers spread elsewhere.

Mandros
12-02-2018, 03:45 PM
Shadow gem boxes drop in U9 Top Side and that's ok. U10 really does not need them.