PDA

View Full Version : ***Patch Bug***



lunatik20
01-31-2017, 02:16 PM
Nice patch lol, now emblems are glitched to fok, everytime u login or switch zones u have to unequip and re-equip or they dont work lol. Still crashes also. Nice quality control you have.

Garbage

DangerousSocks
01-31-2017, 02:32 PM
The devs will probably fix this eventually and trove pretty much always crashes somehow no matter what gets patched.

lunatik20
01-31-2017, 02:33 PM
"Eventually". The emblem glitch is game breaking, it needs a hotfix now. Swapping emblems everytime you zone is re/tarded. Will be taking a break from trove until fixed.

Bonah
01-31-2017, 02:49 PM
This is great lol. Takes over a month to fix the bug, they finally *fix* it and it's more broken than before and nothing at all is fixed. Best part is the patch to fix this new bug will probably need to go through verification again, ie it will take another month to get patched.

lunatik20
01-31-2017, 06:11 PM
This is great lol. Takes over a month to fix the bug, they finally *fix* it and it's more broken than before and nothing at all is fixed. Best part is the patch to fix this new bug will probably need to go through verification again, ie it will take another month to get patched.

Clearly was never tested, incompetence at its finest.