PDA

View Full Version : Marketplace can't select item to purchase



qpotential
01-22-2017, 03:59 PM
Only first 6 items, with any filtering method, can be bought.

ObsidianKaesken
01-22-2017, 04:03 PM
Fasti has it mentioned in one of the stickies that it's a known issue. We're all hoping a nearest future patch has a fix for it.

Edit:
Yeah, I reread the post. Apparently they're not going to get it included in a patch until the official launch of the game.


Unable to access any page after the 1st in the Marketplace. We'll have this fixed with our launch patch. This will come on the day we come out of beta and not with the next update to improve stability.

qpotential
01-22-2017, 06:36 PM
OK. Thanks for the info. Would think it would be a VERY easy fix since the sell page has the correct coding and the rest of the buy functions work. Should just be a simple GUI coding cut and paste from the personal sell page to overwrite the buy page GUI coding that is faulty. I guess it is more complicated than that though ;(