PDA

View Full Version : Trading posts on ps4



Elpjr22
12-23-2016, 11:38 AM
Everything has been great on the ps4 version so far but one thing i have found annoying is the fact that you cant enter a amount in the trading station like 2k flux or something it takes a very long time to get up there if you could add in that feature it would be nice to have thanks.

The_Minegineer
12-26-2016, 11:50 AM
You can attach a keyboard to your PS4 and adjust the number manually.

Privigyi
12-30-2016, 10:39 PM
Not everyone has access to a keyboard and it ruins the game for most kids. Trading is such a huge part of trove.